TAWARAN EKSKLUSIF : DAPATKAN PADA HARGA DISKAUN EARLY BIRD!

Berdasarkan Pengalaman Sebenar..

JANA RM 1000 SEBULAN HANYA DARI RUMAH SAHAJA! MENGGUNAKAN MEDIUM PERCUMA!

Bagaimana Nak Buat Income Sekurangnya RM 1000 Sebulan Tanpa Pengiklanan Berbayar!

Hai! Saya Nora Azmin, CEO IMpreneur

Saya sebenarnya dah buat bisnes Internet sejak dari 2013 lagi. Dah 7 tahun! Masa saya mula bisnes Internet dulu, susahnya rasa dia! Tak banyak tools untuk digunakan.

Saya pun dulu sama macam anda jugak. Tercari-cari cara untuk buat duit di Internet ni. 

Bukannya nak jadi jutawan atau nak bina empayar ke apa.. 

Tapi sekurang-kurangnya nak ada duit at least RM 1000 sebulan kat Internet ni. Tak kacau duit gaji la kalau kot-kot nak buat shopping baju ke.. Atau nak bawak anak-anak pergi jalan-jalan ke kan.. 

Saya join macam-macam seminar, dan beli macam-macam ebook dan video.. 

Alhamdulillah sekarang semua tu berbaloi dah.

Saya tak pernah ajar orang dan buat panduan untuk orang guna lagi. Selama ni saya hanya buat latihan yang sama untuk ejen bawah saya dan juga sales team saya je.

Dan mereka memang betul-betul dapat result RM 1000 sebulan!

Kebanyakan dapat lebih lagi dari tu..

Tengok je la apa yang diorang cakap kat bawah ni..

choose your image

Ini baru beberapa orang yang betul-betul telah berjaya mendapatkan hasil RM 1000 atau lebih sebulan daripada ribuan orang yang telah saya ajar menggunakan teknik ini.

Ada banyak lagi..

Mungkin anda tertanya-tanya..

Teknik apa yang saya ajarkan? Apa yang bakal saya ajarkan kepada anda? Supaya anda juga boleh dapat RM 1000 sebulan macam mereka ni?

Bukan tu saja..

Yang lebih menariknya pasal panduan yang saya hasilkan ni..

Anda tak perlu keluarkan modal pun!

Saya ulang sekali lagi..


Anda Tak Perlukan Modal Untuk Bermula!

Saya pernah kongsikan di Sinar Harian tentang perniagaan saya dan macam mana saya hanya menjual produk orang lain tanpa menggunakan modal satu sen pun!

Jadi, kalau saya dan pengedar serta sales team saya boleh lakukannya untuk mencapai sekurang-kurangnya RM 1000 sebulan, kenapa anda tak boleh pulak?

Baiklah sekarang masa untuk anda pulak..

Adakah anda dah bersedia nak belajar untuk dapatkan RM 1000 sebulan?

Masih belum terlambat untuk anda dapat RM 1000 bulan ni..

Dah bersedia nak belajar daripada saya?

Jom kita tengok..

Apa Yang Anda Akan Pelajari Dalam Video Panduan Saya?

Saya akan ajar anda dalam bentuk video yang anda boleh tonton secara online dari rumah anda saja..

Buat RM 1000 Sebulan

Step 1

Saya akan kongsikan kepada anda teknik untuk anda hasilkan RM 1000 sebulan at least.

Cara Update FB Wall

Step 2

Menggunakan Facebook wall anda sekarang, saya ajar cara update FB untuk buat duit.

Trik IG dan FB Story

Step 3

Ramai tak tau, dengan main IG story dan FB story, anda juga boleh dapat RM 1k/bulan. Saya ajar!

Mass Closing  Whatsapp

Step 4

Yang ni benda paling special sebab tak ramai orang tau cara closing di Whatsapp secara berkumpulan.

Jadual Copywriting

Step 5

Saya bagi terus kepada anda jadual Excel idea untuk anda buat copywriting sebulan!

Hanya Smartphone

Step 6

Anda tak perlu software susah, tak perlu laptop. Cukup dengan smartphone sekarang untuk RM 1000/bulan.

Jaminan Kepuasan Hati

Saya jamin anda akan berpuashati dengan belian anda. Lihat saja apa kata-kata dan pengalaman mereka yang telah mendapatkan perkongsian saya.

Dapatkan Sekarang

Jangan bertangguh lagi! Anda perlu buat belian sekarang sementara harga masih rendah, belajar sampai habis dan jana RM 1000 bulan ini juga.

Copyright © Ikon by Jootawan. All Rights Reserved.