Access The Training Now

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

TERIMA KASIH!

Download Ebook Anda Dibawah

Anda juga boleh lihat tawaran istimewa khas untuk anda sahaja!

Klik button Download Ebook!

Jangan lupa scroll dibawah untuk melihat tawaran khas untuk anda!

The timer has expired!

TAWARAN ISTIMEWA: Macam Mana Nak Buat Duit Dari Rumah Sambil Jaga Anak Kecik?

Kursus lengkap yang saya hasilkan untuk melatih pengedar saya. Kini, saya kongsikan kepada anda pula! Duduk rumah, jana pendapatan ribu riban, hanya guna Internet!

Sejak covid-19 melanda negara kita, banyak pekerja kena buang. Pekerja harian yang buat plumbing, wiring, pasang wallpaper, pun tak ada income sebab kena duduk rumah. Bisnes tepi jalan pun bungkus terus tak boleh menjaja lagi.

Covid pulak tak ada tanda-tanda akan pupus.

Ni lah new normal. Kita kena terima yang bisnes online dari rumah ni dah jadi satu kewajipan untuk setiap orang.

Jangan kata kita tak pandai. Jangan kata kita tak tahu. Jangan kata ada anak kecik kat rumah tak boleh kita nak berbisnes di rumah.

Kalau kita bagi alasan demi alasan lagi, dapur takkan berasap dah.

Anak dah tak dapat minum susu lagi. Terpaksa bagi sirap pulak.

Saya faham benar situasi tu..

Jadi, saya ambil inisiatif untuk kongsikan modul yang sama yang saya ajar pada pengedar-pengedar produk saya.

Apa yang anda akan pelajari adalah seperti berikut..


Cari Modal

Step 1

Macam mana anda boleh dapatkan modal untuk anda jalankan bisnes online dari rumah dengan pantas!

Develop Mindset

Step 1

Mindset untuk buat duit dari rumah ni tak sama dengan mindset pergi ofis. Mindset apa yang diperlukan?

Bina Brand

Step 1

Nak buat duit dari rumah pun kena ada brand baru senang nak naik. Macam mana nak bina brand dengan pantas guna socmed?

Teknik Cepat

Step 1

Duduk rumah selalu tak ada masa. Jadi kena guna Teknik Cepat. Macam mana tu?

Masa Sikit, Impak Besar

Step 1

Bila masa tak banyak, strategi yang digunakan kena ada impak besar. Saya kongsikan caranya..

Database

Step 1

Macam mana nak simpan database supaya tak bazir duit dan masa buat marketing?

Lihat sendiri apa yang pengedar saya kata tentang panduan Buat Duit Dari Rumah ni! Saya kongsikan ilmu dan modul yang sama kepada mereka!

Kesemua ni saya akan ajar anda supaya anda boleh buat duit dari rumah sahaja tak perlu keluar rumah.

Bukan itu saja..

Saya juga akan berikan anda bonus sekali jika anda dapatkan kursus video ini hari ni.

Tawaran istimewa khas untuk anda hari ini adalah anda akan dapat secara PERCUMA siri kursus video ContX yang saya hasilkan.


PERCUMA: ContX - Siri Panduan Content Marketing Teknik TANPA KOS

Masa saya lancarkan siri video ni, ianya dijual pada harga RM 69. SIri panduan video ini berkongsi tentang strategi menjalankan content marketing. Satu strategi marketing TERKINI.

Ada 5 modul semuanya yang  berkongsikan strategi menghasilkan content di media sosial cara mudah dalam bentuk penulisan, grafik, dan juga video.

Khas untuk tawaran kali ini, saya berikan secara PERCUMA sahaja.

So anda ada akan dapat 2 produk iaitu..

Siri video Buat Duit Dari Rumah.. Dan juga siri video ContX - Strategi Content Marketing!

Keduanya untuk anda yang mendaftar untuk dapatkan ebook saya ni, saya berikan pada harga TAK MASUK AKAL!

Jika anda dapatkan sekarang..

Harga kedua ini dalam satu pakej adalah HANYA RM 69 SAHAJA!

Saya takkan ulang lagi jualan ini kepada anda.

Saya takkan tawarkan lagi harga pakej 2-in-1 ini kepada anda..

Saya beri tawaran ini khas untuk anda yang serius nak buat duit dari rumah sahaja!

Jika anda serius nak buat duit dari rumah dan tambah pendapatan anda, sila klik button tempah dibawah sekarang juga.

Selepas anda membuat bayaran, anda akan terima email untuk ke halaman menonton video kursus anda. Luangkan masa anda untuk belajar buat duit dari rumah.

Saya jamin anda takkan menyesal bila anda dah berjaya buat duit dari rumah.

Copyright © Jootawan.  All Rights Reserved.